Gymnasiecaset

Nu är det äntligen dags igen!

Gymnasiecaset är en tävling för Sveriges tredjeårselever som Industriell Ekonomi arrangerar tillsammans med Saab och Linköpings Universitet. De lag med bäst genomförda lösningar kommer att bjudas ner till Linköping den 25-26 mars där det bland annat kommer att ingå en trerättersmiddag och studiebesök på Saab. Gymnasiecaset riktar sig främst till elever vid ett naturvetenskapligt eller tekniskt program, då målet för tävlingen är att ge en tydligare bild av vad matematik- och fysikkunskaper kan användas till i en civilingenjörsutbildning, men alla är självklart välkomna att delta.

Ett lag består av fyra elever, och din skola får själv välja hur många lag som ska vara med och tävla. Tävlingen genomförs på din skola någon gång under veckorna 6 till 8. Vill du anmäla din skola eller klass? Prata med din lärare eller rektor och hör gärna av dig till oss. Anmälan sker senast 24 januari.

 

Missa inte vår film om Gymnasiecaset 2014:

ie.png

Huvudsponsor

saab.pngI samarbete medliu.pnglkpg.png

Vid frågor, maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller besök oss på Facebook, www.facebook.com/gymnasiecaset 

 

Huvudsponsor

Samarbetspartners