Meny

Bloggen


See all photos

Gymnasiecaset

Nu är det äntligen dags igen!

Gymnasiecaset är en tävling för Sveriges tredjeårselever som Industriell Ekonomi arrangerar tillsammans med Saab och Linköpings Universitet. Tävlingen går av stapeln under februari och de fem bästa lagen tillsammans med sin lärare bjuds till Linköping 25-26 mars. Under dessa två dagar har vi ett fullspäckat schema med bland annat en casefinal inför jury, en minnesvärd middag i sann studentanda samt ett studiebesök hos Saab där finalisterna bland annat får chansen att testa Saabs häftiga flygsimulatorer*. Eleverna i det vinnande laget kammar hem varsin Ipad och titeln som Sveriges bästa gymnasiecaselösare 2015!

Gymnasiecaset riktar sig främst till elever vid ett naturvetenskapligt eller tekniskt program, då målet för tävlingen är att ge en tydligare bild av vad matematik- och fysikkunskaper kan användas till i en civilingenjörsutbildning, men alla är självklart välkomna att delta.

Ett lag består av fyra elever, och din skola får själv välja hur många lag som ska vara med och tävla. Tävlingen genomförs på din skola någon gång under veckorna 6 till 8. Vill du anmäla din skola eller klass? Prata med din lärare eller rektor och anmäl er här. Anmälan sker senast 31 januari 2015.

Gymnasiecaset 2015 from I-sektionen on Vimeo.

 

 

ie.png

Huvudsponsor

saab.pngI samarbete medliu.png

Vid frågor, maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller besök oss på Facebook, www.facebook.com/gymnasiecaset.  

*Förutsett att inget oförutsätt inträffar i Saabs dagliga verksamhet.  

 

Bilagor:
Ladda ner den här filen (Gymnasiecase 2014.pdf)Gymnasiecaset 2014[ ]1138 Kb
Ladda ner den här filen (Gymnasiecaset 2013 - Caset.pdf)Gymnasiecaset 2013[ ]766 Kb
Ladda ner den här filen (Gymnasiecaset2015 (1).pdf)Gymnasiecaset 2015[ ]3677 Kb
Ladda ner den här filen (Lösningsförslag Gymnasiecaset 2014.pdf)Lösningsförslag 2014[ ]345 Kb
Ladda ner den här filen (Lösningsförslag Gymnasiecaset 2015 (1).pdf)Lösningsförslag 2015[ ]69 Kb

Huvudsponsor

Samarbetspartners