Meny

Äska pengar

Har du en bra idé som kan gynna sektionen men behöver ekonomisk hjälp?

Skicka förslag till 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyheter

Accigo söker drivna talanger till vårens konsultprogram

Ansök till Accigos konsultprogram senast den 18:e oktober!

Läs mer i den bifogade annonsen eller klicka här

Projektledare Internship Program 2016

Gillar du utmaningar och möjligheter? Vill du utvecklas i rollen som projektledare? Anser du att det finns ett behov av fler internships under vår utbildning? Sök till projektledare för Internship-Program!

Läs mer

Kursanmälan för vårterminen är nu öppen!

Anmälan till vårterminens kurser är nu öppen och kan ske 1-10 oktober i Studentportalen. Har du frågor och funderingar kring kursanmälan kommer Studievägledningen finnas på plats i RG3 i C-huset mellan den 5 - 7 oktober kl. 12 - 13 för kursanmälansfrågor! Välkomna!

Inspirationskväll för utlandsstudier genom LiTH

Är du intresserad av att åka på utlandsstudier på en av de utbytesplatsers som LiTH erbjuder. Kom på Utlandsutskottets och få mer information och ta del av studenters berättelse som redan har varit utomlands genom skolan.

Läs mer

I-Forum 7:e oktober

Intendentutskottet bjuder nu in till skolårets första I-forum. Här kan alla I:are diskutera aktuella ämnen som rör sektionen.

Läs mer

Reach higher with Arkwright

Are you interested in a career within strategy consulting working in an environment striving for excellence with high demanding clients? Take the opportunity to reach higher with Arkwright!

Läs mer

BCG Academy: Caseträning och Personlig coaching

Genom The Academy kommer du att få en inblick i den kompletta resan i en karriär på före, under och efter BCG. Utöver detta kommer du även erbjudas en plats i första rundan av vår internshipprocess i November. 

Bilagor:
Ladda ner den här filen (STK_LiTH Academy_A4 Poster.pdf)STK_LiTH Academy_A4 Poster.pdf[ ]666 Kb

Läs mer

Huvudsponsor

Samarbetspartners