ESTIEM, Webgroup, Informationsutskottet, Alumniutskottet, Intendentutskottet, Marknadsföringsutskottet, Näringslivsutskottet, Utbildningsutskottet, Internationella Utskottet, ipikuré, ivent, Casegruppen, Integrera, IQ, iris, PUBis, Styret, iQual, Arbetsmiljöombud, Valberedningen, Klassföräldrarna, INDEKrew, I-bandet, TEAM

1 månad, 3 veckor

Rekrytering - Beskrivning av vad som söks till utskott och föreningar

Rekryteringen har nu öppnat för utskott och föreningar! Här har vi samlat hur du tillväga såväl som vilka poster som går att söka.

Tagga

Nedan kommer samtliga utskott att presenteras med dem poster som skall tillsättas nu!

För att söka går du in på formuläret som finns länkat nedan. Du kan söka till tre olika utskott/föreningar, men tänk på att rangordna dina val då förstahandsval prioriteras i urvalsprocessen. Sista dagen att skicka in ansökningen är söndagen den 4:e september kl 23:59. Om du har frågor, eller är osäker på om din ansökning gick igenom, vänligen kontakta rekrytering@isektionen.se.

Ansök via detta formulär

ipikuré

Ipikuré är sektionens anrika skoltidning i vilken man kan finna det mesta som berör studentlivet här på Industriell Ekonomi och lite till. Det är i vårt utskott som du får leva ut din kreativa sida till fullo när vi tillsammans skapar dessa fantastiska upplagor som utkommer 4 gånger om året. Kvalité före kvantitet. Vi är en redaktion bestående av 8 medlemmar med det gemensamma intresset av att delge, upplysa och underhålla. Tycker du kuriosa, djupgående reportage och snabba kommentarer låter som någonting för dig eller bakar du kanske Sveriges godaste bullar/kladdkaka? Tveka då inte att söka Ipikuré redaktionen 16/17!

Poster som sökes

Webbansvarig: Ansvarar uppdateringen av hemsidan samt utveckling av denna (1 st).

Reportrar: Skriver artiklar, reportage och annat smått och gott som hamnar i tidningen (3 st).

Casegruppen

Casegruppen är en förening som specificerar sig på att lära medlemmarna inom I-sektion hur man löser ett case. Detta görs främst genom olika typer av evenemang där explicita detaljer i en lösningsgång såväl som helhetsperspektivet framställs. Vi genomför dessa ”workshops” kontinuerligt under året och är till för samtliga individer oavsett färdigheter.

Vad är ett case? Ett case är ett verklighetstroget problem som skall lösas genom resonemang och kunskap. Till exempel kan det vara hur ett företag skall optimera sina intäkter vilket skulle ge ett mer beräkningsbaserat svar. Det kan också vara att företaget ska göra om i sin organisationsstruktur vilket skulle innebära ett mer strategiskt svar. Självfallet kan ett case ha flera lösningsgångar och därav flera lösningar.

Varför Casegruppen? Casegruppen utbildar inte bara sektionens medlemmar utan också sina egna. Som medlem i Casegruppen har du en optimal möjlighet att ha väldigt roligt samtidigt som du utvecklar otroligt viktig kompetens inför det kommande arbetslivet.

Poster som sökes

Marknadsföringsansvarig (1st) : Som marknadsföringsansvarig har du till största del hand om föreningens ansikte utåt. Främst ska denne se till att Casegruppens evenemang marknadsförs på ett effektivt sätt genom diverse sociala medier.

Intendent (1st) : Intendentens uppgift är att sköta allt material som används vid workshops och möten. Intendenten skall också stå för bokning av samtliga lokaler som skall användas vid de olika evenemangen.

Koordinator (1st) : Koordinatorn ska fungera som en mellanhand mellan samtliga medlemmar. Individen skall kunna hantera en stor bredd av uppgifter för att underlätta arbetsbördan för de andra.

INDEKrew

Är du en sprudlande filur med mycket spring i benen som älskar dans och musik? Se hit! INDEKrew är I-sektionens dansgrupp och söker nu 4 nya stjärntillskott i gänget.

Vi söker dig som känner att du vill vara med bakom kulisserna, som känner att du vill vara en del av ett energirikt gäng och få integrera med personer från olika årskurser och göra dina år här på I-sektionen till de absolut bästa, tveka inte att söka en av de ärofyllda platserna i INDEKrew!

Vårt huvudsakliga syfte är att erbjuda aktiviteter på sektionen i form av dans, hälsa, och underhållning.Vi anordnar diverse workshops, underhåller på sittningar och andra event, samt arbetar för att förstärka sammanhållning mellan årskurserna.

Bra att veta är att vi har lunchmöten en gång i veckan och tränar ca 6 timmar i veckan.

Poster som sökes

Vi söker 4 dansglada personer som är villiga att lägga ner tid och energi för att föra gruppen framåt! Vi välkomnar alla oavsett dansbakgrund.

Posterna fördelas internt inom gruppen när rekryteringen är klar.

iQual

iQual är en förening som jobbar för att göra i-sektionen mer jämlik. Vår grundsyn är att det finns jämlikhetsproblem på i-sektionen och i ingenjörsvärlden i stort. Detta har lett till att många grupper tycker att ingenjörsyrket inte är något för dem, vilket i sin tur betyder otroligt många förlorade duktiga ingenjörer. Vi vill göra något åt detta genom att väcka debatt och diskussion. Detta t.ex. genom att hålla workshops med sektionens alla föreningar och utskott, anordna föreläsningar och enkätundersökningar.

Poster som sökes

"Vem söker vi?

Vi söker i-studenter från alla årskurser som brinner för jämlikhet och ser att det finns ett behov av jämlikhetsarbete på i-sektionen.

Vilka poster?

Opinionsbildningsansvarig: Leder arbetet med att formulera iQuals mål, idéer och värderingar. Gärna duktig på att argumentera och väl insatt i jämlikhetsfrågor. Denna post är ett steg i att iQual ska kunna påverka mer direkt genom att t.ex. lägga förslag på sektionsmöten.

Kontaktansvarig: Sköter externa relationer och är duktig på att kommunicera.

Workshopansvarig: Leder arbetet med att ta fram nytt upplägg för höstterminens och vårterminens workshops. Vad är en workshop? En workshop brukar vara ett event där studenter får diskutera, göra övningar och utveckla sina tankar.

Marknadsföringsansvarig: Kommer ansvara för iQuals marknadsföring och är gärna intresserad av design. Ett plus är om du har tidigare erfarenhet av grafisk design.

Webgroup

Webgroup ansvarar för utvecklingen och driften av sektionens hemsidor. Under vårterminen lanserade vi inte bara en utan två nya sidor åt sektionen, en välbehövlig ny i-portal samt en helt ny marknadsföringssida isektionen.se. Kort sagt, är du intresserad av webbprogrammering och vill få erfarenheter av hur man genomför projekt i grupp så är Webgroup ett engagemang för dig!

Poster som sökes

Medlem (4st)

PUBis

PUBis är ett härligt gäng I:are med intresse för mat och dryck som tillsammans anordnar pubar för I-sektionens medlemmar under året. Pubarna äger rum ungefär 5-6 gånger per termin och är perfekta tillfällen att ta en paus från vardagen. Vårt fokus är att erbjuda god mat till ett billigt pris till alla sällskapssjuka I:are. Pubarna är helt enkelt stunder för kravlöst gött häng och nice mat. Under åren har det bland annat bjudits på Buffalo hot wings, Indisk butter chicken och oxfilé; allt lagat med kärlek från oss i PUBis. Vi söker just nu flera taggade fjunisar som vill vara med och anordna pubar det kommande året. Det finns lite olika poster att välja mellan, men är du intresserade så tveka inte att söka!

Poster som sökes

Föreningskontakt: Har kontakt med föreningar om tema/underhållning inför pub (1st)

Matansvarig: Har huvudansvaret för matbudget, mängd och inköp inför varje pub (1st)

Transport + dc/da: Bokar i-bilen och har kontakt med DC och DA(1st)

Baransvarig: Har mestadels koll på kassan under puben (1st)

Marknadsföring: Har huvudansvaret för marknadsföringen inför pubar, fb etc. (1st)

IQ

IQ är I-sektionens kulturförening som sprider inslag av trevlig stämning, gött umgänge och välförtjänta pauser på sektionen. Kultur är brett och vi främjar den kultur som leder till goa tillfällen av vardagslyx mitt ibland allt slitande. Vi gillar allt från dessertost och öl till pubar och Ryan Air, och detta vill vi dela med alla på sektionen. Under året anordnar vi bland annat matlagningskvällar, dryckesprovningar, utebio och en resa till någon pärla på kontinenten.

Vi söker nu fler medlemmar som vill hjälpa till att göra livet på I lite trevligare. Gillar du mat, dryck och härliga lunchmöten så kanske vi är gänget för dig. Extra poäng till dig som har en häftig dolda talang och brinner för att arrangera event för andra. Välkommen att hänga på!

Tre ny medlemmar vill vi välkomna in i IQ gemenskapen. Detta innefattar veckovisa lunchmöten, ansvar för egna event under året och nya vänner från andra klasser och årskurser.

Poster som sökes

Eventansvarig och Sekreterare (1st)

Eventansvarig och PR (1st)

Eventansvarig (1st)

Integrera

Integrera är en förening vars syfte är att integrera elever mellan olika klasser och årskurser inom sektionen för Industriell ekonomi. Genom att ta med I:aren på trevligheter så som champagnebad i Uppsala, Afterski i Åre och Paintball i Linköping bidrar vi till sammanhållningen inom sektionen.

Poster som sökes

Eventansvarig: Ansvarar och driver tillsammans med en projektgrupp ett eller flera av Integreras event under året. Några exempel är Mentorskapsprogrammet iPal, Åreresan, Valborgsresan, Kompissittningen, Julbordet. (4st)

Kollektiverietansvarig: Håller kontakten och driver samarbetet mellan Kårhuset Kollektivet och Integrera. (1st)

Iris

Iris är en förening vars huvudsyfte är att lyfta fram kvinnliga förebilder i näringslivet och ge I-studenterna möjlighet att inspireras av dessa. Vi tycker att det är otroligt viktigt att belysa duktiga kvinnor i en mansdominerad bransch, och detta genom att få ta del av deras karriärer och vägar till framgång. Iris huvudprojekt är ""Women's Finance Days"" som går av stapeln i februari. Det består av två heldagar fyllda med aktiviteter där man kan delta i allt från frukost och morgonträning till workshops och inspirationsföreläsningar. Här ges utrymme för egen utveckling, men också för att främja nya relationer och sammanhållning studenter emellan. Det kommande verksamhetsåret kommer innehålla en mängd roliga och lärorika evenemang, både för tjejer och killar, så stay tuned!

Poster som sökes

Eventansvariga (3st)

Valberedning

Valberedningens uppgift är att ta fram kandiater till de olika posterna inom sektionen. Processen är ambitiös och vi får träffa massor av trevliga i:are som kandiderar till de olika posterna (Clubmästeriet, Styret samt ordförande för alla utskott och föreningar). Vi söker nu två stycken ettor, så om du är sugen på att utvecklas inom rekrytering, samarbetsförmåga och få erfarenhet av det otroligt roliga sektionslivet, tveka inte att söka! Om du har frågor är det bara att höra av dig! Ha de gött!

PS. Som medlem i valberedningen kan du inte söka någon av de förtroendeposter som vi rekryterar

Poster som sökes

Valberedare: Arbeta med rekrytering av förtroendeposter inom i-sektionen (2st.)

ESTIEM

ESTIEM är ett nätverk för i-are i Europa. Under läsåret 16/17 kommer vi att styra flera olika evenemang och utbyten. Vi kommer anordna lokaluttagning för TIMES, Europas största case-tävling för i-are, ha ett utbyte med Darmstadt, Tyskland samt ett utbyte med de stora tekniska universiteten i Sverige under UK. Utöver detta kommer vi under året arrangera flera mindre evenemang för vår medlemsbas i Linköping.

Poster som sökes

Vice Projektledare TIMES

TIMES är Europas största case-tävling för I-are, där vi i ESTIEM ansvarar för lokaluttagningen i Linköping. Du som vice projektledare kommer stötta TIMES projektledare samt ansvara för JR TIMES, ett förkval för ettor och tvåor. Vi söker dig som vill lära dig mer om projektledning och case-lösning, men även har ett intresse av att driva ESTIEM Linköping framåt.

Medlems- och Eventansvarig

Nytt för i år är att ESTIEM Linköping ska bygga upp en medlemsbas med aktiva medlemmar. Som medlems- och eventansvarig är din uppgift att kommunicera med och organisera medlemsbasen, du är länken mellan styret och medlemmarna. Eftersom det här är en ny roll kommer du själv få vara med att definiera rollen och arbetet.

Utbytesansvarig

Under läsåret kommer ett utbyte med ett universitet i Darmstadt, Tyskland att ske. Ditt ansvar som utbytesansvarig är att planera och genomföra dels detta utbyte, men även ett utbyte med svenska universitet under UK. Du kommer även ha kreativ frihet att driva egna idéer som projekt.

Internationella Utskottet

Internationella utskottets medlemmar arbetar med projekt som förmedlar I-sektionen rykte på ett internationellt plan. Detta innefattar att driva projekt som samordnar de utbytesstudenter som kommer hit för att plugga så att de kan ta del av den fantastiska värld som Linköpings universitet och I-sektionen utgör. Det innebär också att hjälpa I-sektionens studenter med information om hur man studerar utomlands. Arbetet omfattar många samarbeten med flera föreningar inom och utanför I-sektionen.

Poster som sökes

Eventansvarig: Som eventansvarig kommer du planera och genomföra utskottets evenemang under året. Du kommer att planera informations- och inspirationskvällar, sittningar samt mycket mer, därför ser vi gärna att du är kreativ och strukturerad.

Ansvarig Utlandsportalen: Som ansvarig för Utlandsportalen kommer du att vara med och utveckla hemsidan Utlandsportalen, där all information om utlandsstudier finns. Ditt jobb är att samla in information till hemsidan, till exempel reseberättelser, samt att designa hemsidan. Du får gärna ha ett intresse för detaljer och design men inga större kunskaper inom webbprogrammering krävs.

PR & Info: Som ansvarig för PR och Info kommer du ha ansvar för att marknadsföra utskottets event till I-sektionens medlemmar. Du kommer också ha ansvar för ett projekt som handlar om att effektivt sprida information till de utbytesstudenter som kommer hit nästa läsår.

Masteransvarig: Som masteransvarig kommer du att arbeta med marknadsföring och informationsspridning till de internationella mastersstudenter som studerar på I-sektionen. Du kommer också att ordna evenemang tillsammans med de eventansvariga.

Utbildningsutskottet

De flesta blir förvånade över hur stort inflytande vi studenter har över vår utbildning och i vilken stor utsträckning kursansvariga lyssnar på studenternas åsikter. I-studenternas talan förs av Utbildningsutskottet som genom att ta in studenternas åsikter är med och påverkar och förbättrar vår utbildning. Förutom att utvärdera kurser håller vi även event så som pluggstugor och utbildningar. I och med ett engagemang i Utbildningsutskottet får du erfarenhet av att leda utvärderingsmöten och framföra konstruktiv kritik, vilket är något som vi kontinuerligt utvecklar genom interna utbildningar.

Poster som sökes

Utväderare, år 1 (2 st): Ansvarar för att samla in åsikter från studenterna i år 1 så att alla obligatoriska kurser blir utvärderade. Utvärderaren sammanställer dessa till årskursrådet och framför dem till examinatorn och skriver därefter en kursutvärdering. Du håller ögon och öron öppna under kursens gång och skapar dig en god uppfattning gällande studenternas åsikter om kursen. Som utvärderare kommer du även ha ett annat ansvarsområde inom utskottet. Det kan exempelvis vara eventansvarig, webansvarig eller marknadsföringsansvarig.

Utvärderare, år 2 (2 st): Ansvarar för att samla in åsikter från studenterna i år 2 så att alla obligatoriska kurser blir utvärderade. Utvärderaren sammanställer dessa till årskursrådet och framför dem till examinatorn och skriver därefter en kursutvärdering. Du håller ögon och öron öppna under kursens gång och skapar dig en god uppfattning gällande studenternas åsikter om kursen. Som utvärderare kommer du även ha ett annat ansvarsområde inom utskottet. Det kan exempelvis vara eventansvarig, webansvarig eller marknadsföringsansvarig.

Språkansvarig, år 1 (1 st) Ser till att hitta en person från varje språk i år 1 som kan utvärdera språket för terminen. Detta innebär att du har en samordnande roll, där du själv tar ansvar för ditt språk, och samtidigt stöttar de andra språkutvärderarna som du rekryterat. Du deltar själv även i utvärderingsprocessen och har ett annat ansvarsområde inom utskottet, exempelvis eventansvarig, webansvarig eller marknadsföringsansvarig.

Språkansvarig, år 2 (1 st) Ser till att hitta en person från varje språk i år 2 som kan utvärdera språket för terminen. Detta innebär att du har en samordnande roll, där du själv tar ansvar för ditt språk, och samtidigt stöttar de andra språkutvärderarna som du rekryterat. Du deltar själv även i utvärderingsprocessen och har ett annat ansvarsområde inom utskottet, exempelvis eventansvarig, webansvarig eller marknadsföringsansvarig.

Koordinator, år 1 (1 st): Koordinatorn är arbetsledare för utvärderarna i sin årskurs och samordnar med de kurser som ska utvärderas inom årskursen. Som koordinator säkerställer du att utvärderingsarbetet flyter på och att de obligatoriska kurserna för ditt år blir utvärderade. På samma sätt som utvärderarna deltar du själv i utvärderingsprocessen.

Koordinator, år 2 (1 st): Koordinatorn är arbetsledare för utvärderarna i sin årskurs och samordnar med de kurser som ska utvärderas inom årskursen. Som koordinator säkerställer du att utvärderingsarbetet flyter på och att de obligatoriska kurserna för ditt år blir utvärderade. På samma sätt som utvärderarna deltar du själv i utvärderingsprocessen.

Teknisk inriktningsansvarig, år 3,(systemteknik, maskinteknik, datateknik, bioteknik och energiteknik): Teknisk inriktningsansvarig ansvarar för att kurserna i år 3 blir utvärderade och det söks en ansvarig för varje teknisk inriktning. Som inriktningsansvarig samlar du in åsikter om inriktningsspecifika kurser och sammanställer dessa. Som inriktningsansvarig kommer du även ha ett annat ansvarsområde inom utskottet. Det kan exempelvis vara eventansvarig, webansvarig eller marknadsföringsansvarig.

Marknadsföringsutskottet

Marknadsföringsutskottet ansvarar för I-sektionens marknadsföring gentemot presumtiva I-studenter i hela landet med målet att sakligt informera och inspirera dem till att söka I-linjen. Vi i utskottet arrangerar två större event under året , och bedriver även löpande arbete. Våra huvudevent är: I-Resan Här får blivande studenter chansen att besöka Linköping och se hur det är att plugga industriell ekonomi just här. Eventet har bara arrangerats två gånger tidigare, så det finns stora möjligheter att påverka hur det utformas. Gymnasiecaset Detta är ett event som arrangerats av Marknadsföringsutskottet under många år, och har växt till att bli Sveriges största casetävling för gymnasieelever. Tävlingen genomförs i flera steg och avslutas med finaldagar i Linköping.

Poster som sökes

Mässansvarig: På denna post är du ansvarig för de utbildningsmässor där MafU medverkar. Bland annat får du vara en del av projektgruppen för TekNat-mässan som arrangeras gemensamt av alla sektioner på tekniska fakulteten för gymnasieelever i närområdet. Posten innebär ett nära samarbete med din motsvarighet från andra sektioner, men även LiUs kommunikatörer för att planera och genomföra mässorna på bästa sätt.

Design och layout: Känner du att du har en kreativ sida som du vill använda för att MafUs utskick och websidor ska se tilltalande ut? Då är detta posten för dig! Erfarenhet av relevanta program kan vara bra att ha (dock ingen programmering).

PR-ansvarig: Som PR-ansvarig är det du som styr och stället över sektionens Instagram-konto och Facebook-sida mm. Du har även ansvar för att informationen till presumtiva studenter är uppdaterad och relevant.

Ansvarig för Köttbullemissionering: Du kanske undrar vad Köttbullemissionering är? Sammanfattningsvis går det ut på att vi studenter får möjligheten att marknadsföra sektionen och LiU på vår gamla gymnasieskola, och samtidigt få hemresan betald. Ditt jobb på posten är att samordna kontakten mellan LiU och studenterna, men också att marknadsföra det hela så att så många som möjligt tar chansen.

--I-Resan-- Sponsansvarig: Du ansvarar för att söka sponsorer & samarbetsparter inför I-resan och strukturera upp dessa samarbeten

Marknadsföring & Intendent: Ditt huvudsakliga ansvar är att marknadsföra I-resan mot gymnasieelever samt ansvara för lokalbokning, anmälan och övrigt administrativt arbete inför och i samband med eventet.

Dagsansvarig: Du ansvarar för körschemat och de praktiska delarna under dagen och har kontakt med bl.a. de föreningar och utskott som deltar under dagen

--Gymnasiecaset--

Skolansvarig: Som skolansvarig är din uppgift att bjuda in Sveriges gymnasieskolor med inriktning natur- och teknik att delta i Gymnasiecaset 2017. Det är även din uppgift att driva arbetet framåt med att aktivt och kontinuerligt försöka få in fler anmälningar till tävlingen.

Caseansvarig: Som caseansvarig är din yttersta uppgift för att ta fram/skapa de uppgifter som ska ingå i Gymnasiecaset 2017. 

Avslutningsansvarig: Som avslutningsansvarig kommer du vara ansvarig för finalen av Gymnasiecaset 2017. Detta innebär att du kommer planera och genomföra de båda finaldagarna där de fem främsta lagen får komma på besök hit till Linköping.

Näringslivsutskottet

Näringslivsutskottet jobbar för att stärka banden mellan I:are och näringslivet. Det gör vi bland annat genom att vårda kontakten med våra samarbetspartners, anordna olika sorters företagsevent och genom att "peppa" våra studenter till fortsatt hårt arbete med t.ex. karriärsveckor och fulltimekatalog.

Poster som sökes

Företagsgruppen, kontaktperson (2st) Företagsgruppen ansvarar för kontakten med sektionens samarbetspartners och som kontaktperson kommer du att bli tilldelad huvudansvaret för ett antal av dessa. Posten inkluderar kontinuerlig kontakt, planering, genomförande av event och utvärdering av samarbetet. Till posten söks en ansvarstagande person som tycker det verkar intressant och roligt att ha en tät kontakt med näringslivet.

Företagsgruppen, extern kontakt (1st) Rollen som extern kontaktperson är en del av företagsgruppen och handlar till största del om att knyta an mot företag som idag inte har något samarbete med sektionen. Det är en ny post i utskottet så det kommer finnas möjlighet att fritt utforma arbetssättet. Som ansvarig för externa kontakter är det bra om du är duktig på att kommunicera och har en känsla för näringslivets intressen i sektionen.

Projektledare Karriärveckan (2st) Karriärveckan är en temavecka som anordnas under våren fullspäckad av företagsevent, föreläsningar, workshops etc. Tillsammans är ni två projektledare som kommer att utforma detta med stora möjligheter att sätta er egen prägel på det hela. Tycker du det verkar roligt att utforma detta projekt och samtidigt är en initiativrik och engagerad person är detta posten för dig!'

Eventansvarig (1 st) Näringslivsutskottet anordnar många företagsevent under året och som eventansvarig ser du till så att dessa genomförs på ett så bra sätt som möjligt. Du fungerar som spindeln i nätet under utformningen av eventen och kommer att få jobba nära samtliga medlemmar i utskottet. Till posten söker vi dig som är full av energi och gillar att ha många bollar i luften.

FullTime-ansvarig (2st) I den här posten ansvarar du för skapandet av FullTime-katalogen, en katalog som ges ut en gång per år och som är fylld med jobbannonser och annan karriärsinspirerande läsning. Detta inkluderar planering av arbetet, försäljning, utformning av katalog och koordination. Är du orädd för att ta egna initiativ och besitter en kreativ ådra är detta posten för dig!

Alumniutskottet

Att inspirera och visa på de varierade möjligheterna som finns för oss I-are efter studierna är Alumniutskottets främsta syfte. Det gör vi genom att förmedla I-alumnernas kunskap och erfarenheter. En I-alumn är en utexaminerad I-are, vilket innebär att de har otroligt mycket värdefulla tips att dela med sig av. Utskottet verkar även för att alumnerna ska bibehålla sin kontakt med varandra och I-sektionen efter studierna. Att vara med i Alumniutskottet är ett utmärkt sätt att få kontakt med häftiga alumner och ta del av deras visdom. Ta chansen att få en bättre inblick i dina framtida möjligheter, samt sprida kunskap om arbetslivet till alla studenter på sektionen! Besök vår facebooksida vettja: https://www.facebook.com/alumnu/

Poster som sökes

"Projektledare mentorskapsprogrammet: Två projektledare ska genomföra det mentorskapsprogram där 4or och 5or får en alumn till mentor under kommande läsåret. Projektet innebär samordning och sammanförande av studenter och alumner. Mentorskapsparen får utbyta erfarenheter och studenterna får en möjlighet att få värdefulla råd samt en bättre insikt i vad arbetslivet som I-are innebär i praktiken. Projektledarna kommer arbeta mycket med att förbättra utformningen av programmet, vilket behöver drivna projektledare.

Projektledare Talkshows: För att inspirera studenter bjuder Alumniutskottet två gånger per år in till talkshows gästade av alumner. Detta projekt behöver en kreativ projektledare som är nytänkande och driven till att utveckla konceptet ytterligare.

Projektledare Alumnitidningen: Under våren skickas Alumnitidningen ut till våra runt 7000 alumner (fett coolt). Rollen som projektledare för tidningen innebär mycket ledarskap då man koordinerar artikelskrivandet inom hela utskottet. Artikelskrivandet innefattar många spännande intervjuer och möten med coola alumner.

Grafisk formgivare Alumnitidningen: Den grafiska formgivaren ansvarar främst för layoutarbetet med Alumnitidningen. Det är därför av fördel att ha intresse för eller erfarenhet av InDesign. Dessutom stöttar formgivaren projektledaren i arbetet med Alumnitidningen som helhet.

Projektledare Skugga en Alumn: Skugga en alumn är ett projekt som innebär att en student matchas ihop med en alumn som denne därefter får följa med under en dag på jobbet. Studenterna får då en unik inblick i hur en arbetsdag kan se ut som I-are. Som projektledare får du driva detta spännande och otroligt uppskattade projekt.

Projektledare Success Stories och I-pubar: I-pubar arrangeras ett antal gånger per år för alumner i Stockholm. De syftar till att ge alumnerna en naturlig mötesplats så att de kan fortsätta behålla sitt nätverk efter studietiden. Denna post inkluderar även att arrangera föreläsningsserien Success Stories då extra framgångsrika alumner bjuds in till att hålla inspirationsföreläsningar för oss studenter.

Projektledare Frukostseminarier: Frukostseminarier är ett före detta projekt som ska återupptas det kommande året. Seminarierna riktar sig till alumner och kommer ske i Stockholm. En föreläsare bjuds in till att hålla i seminariet om ett för alumnerna intressant ämne. Projektledaren ansvarar för att utforma upplägget på nytt och marknadsföra det gentemot alumnerna.

Informationsutskottet/fotogruppen

Informationsutskottet är ett stort utskott med olika delar sammankopplade. Vårt utskott består av ipikuré, webgroup, inancial times och fotogruppen. Mer info om webgroup och ipikuré finns tidigare i denna artikel!

Fotogruppen rekryterar nu! Som medlem i fotogruppen får du möjlighet att gå på många olika events där du hjälper till att ta bilder. Utöver detta ansvarar du för en fotokatalog som ges ut varje höst. I den fotograferas alla klasser i alla årskurser samt olika delar av sektionen!

Poster som sökes

Medlem i fotogruppen (1st):

Som medlem i fotogruppen får du jobba ganska självständigt och det lämpar sig perfekt till dem som är intresserade av fotografering eller är sugen på att lära sig mer om det! Det krävs inga förkunskaper så sök!

Intendentutskottet

Intendentutskottet förvaltar sektionens lokaler och inventarier. Det rör allt från kameror till hästar och lägenheter. Inom utskottet finns även en undergrupp Ivent på fyra personer som ansvarar för att anordna I-sektionens interna evenemang. Det innebär att de anordnar event som sektionsmötena, I-forum och sektionsaktivas kickoff.

Poster som sökes

Vi söker 2 nya medlemmar till Ivent för att vara med och anordna sektionsrelaterade evenemang.

IFORM

Det har nu blivit dags för IFORM att rekrytera fler idrottsentusiastiska Iare till I-sektionens idrottsprojekt IFORM! Vill du vara med i ett nytt projekt där det finns chans till att påverka och komma med nya idéer, tveka inte att söka!

IFORM har en särskilt antagningsprocess som inte är lika dem andra delarna av sektionen, vid intresse eller funderingar kontakta IFORM på mathe979@student.liu.se eller joeer331@student.liu.se.

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Jag förstår