Alumniutskottet

1 vecka, 3 dagar

Ansök till årets mentorskapsprogram

Länk till anmälan som adept till årets mentorskapsprogram för dig som går i årskurs 4 eller 5!

Mentorskapsprogrammet riktar sig till dig som går i årskurs 4 eller 5 och närmar dig slutet av studietiden. Mentorn har rollen som förebild med uppgiften att erbjuda sin kompetens, erfarenhet och tid, till en ivrig adept med viljan till personlig och professionell utveckling för tiden mot första anställningen.

Alumniutskottet arrangerar 3 träffar åt mentorskapsprogrammets vägnar i form av en kick-off i januari, en halvtidsträff i mitten på terminen samt en avslutsträff innan sommaren. Då majoriteten av mentorerna är verksamma i Stockholm kommer träffarna att hållas där. Frekvens och upplägg för övriga träffar är upp till mentorskapsparet att bestämma. Viktigt att poängtera är dock att ett bra mentorskap till stor del bygger på att adepten styr mentorskapet genom att ta initiativ och investera såväl tid som energi i relationen. På grund av detta är det motiveringen av vad du vill få ut av mentorskapsprogrammet som urvalet och matchningen kommer att baseras på.

Ansöker gör du genom att fylla i webbformuläret i länken nedan. I formuläret får du berätta lite om dig själv, vilken bransch du helst ser att din mentor är verksam inom och motivera vad du förväntar dig att få ut av mentorskapsprogrammet. Mentorerna har gjort samma sak och vi kommer sedan att försöka matcha ihop par som har så många gemensamma nämnare som möjligt.

För att öka dina chanser för att komma med så kan du ställa upp som mentor i Integreras mentorskapsprogram I-Pal som riktar sig mot ettor. I år går nämligen 5 platser till dem som medverkar i I-Pal. Glöm dock inte att söka båda i så fall.

Sista dagen att fylla i formuläret, och därmed ansöka till programmet är den 30 oktober.

Länk till formuläret HÄR

Vid frågor maila mentorskapsprogrammet@isektionen.se

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Jag förstår