Styret, Arbetsmiljöombud

11 månader, 2 veckor

Sammanställning av enkät om psykisk ohälsa

Linköpings version av en gemensam enkät för de fem stora I-sektionerna i Sverige rörande studenters psykiska hälsa.

Denna enkät har sammanställts av Elin Leine och Sofie Lindgren, arbetsmiljöombud (AMO) vid sektionen för Industriell Ekonomi, på uppdrag av I-styret. Svarsdeltagarna har tillhandahålligt nedanstående information om enkäten:

Linköpings version av en gemensam enkät för de fem stora I-sektionerna i Sverige rörande studenters psykiska hälsa. Tillsammans vill vi bättre förstå våra sektionsmedlemmar och gemensamt verka för ett ökat välmående på Industriell Ekonomi.

Syfte: Att identifiera orsaker till varför studenter på Industriell Ekonomi mår psykiskt dåligt och vidare synliggöra detta, både för studenter, sektioner och företag.

Mål: - Samla in data som underlag för Sektionens arbete i att få studenter att trivas och må bra under studietiden. ' - Ta fram underlag för att bättre kunna samarbeta kring välmående på I-Sverige-nivå. - Att få studenter att börja prata med varandra.

Definition av psykisk hälsa: Alla har en psykisk hälsa, något som de flesta av oss inte direkt tänker på. Psykisk ohälsa innefattar allt från psykisk sjukdom till psykiska besvär som stör välbefinnandet och påverkar våra dagliga liv

Om du mår dåligt eller vill ha någon att prata med kan du höra av dig till amo@isektionen.se eller Studenthälsan

Bifogad fil: enkät

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Jag förstår