Styret

1 månad, 3 veckor

Välkomna till ett nytt läsår!

Välkomna till ett nytt läsår på Sveriges största sektion för Industriell Ekonomi.

Nolle-P, I-portalen, Utbildning, Tagga, Kung på natten kung på dagen, Fezt

Hej alla nya och gamla studenter på I-sektionen,

Välkomna till ett nytt läsår på Sveriges största sektion för Industriell Ekonomi.

För dig som nyligen är antagen och ska påbörja en spännande resa här i Linköping kommer här lite nyttig information som kan vara till bra hjälp.

Att du har hittat hit till I-portalen är jättebra då du finner alla nyheter och evenemang som anordnas via sektionen på den här sidan. Här kan du anmäla dig till evenemang, hitta kontaktuppgifter till sektionsmedlemmar, hitta bra information om kurser m.m. Allt samlat på ett ställe! Se till att skaffa dig ett inlogg med ditt nya LiU-id så är du “ready to go”.

Om du inte redan gör det, följ oss på våra sociala medier. Du hittar oss på Facebook “Industriell Ekonomi Linköping”, på Snapchat kan du följa olika delar av sektionen genom sektionens gemensamma konto “ i-sektionen”. Vi finns även på Instagram där vi heter “industriellekonomi_liu”.

Har du några frågor är det bara att vända dig till en fadder, KF, klasskompis, en äldre student eller varför inte sektionens Styrelse. Vi finns här för dig och svarar på dina frågor och tar gärna emot dina åsikter som för sektionen framåt!

Återigen varmt välkomna till Linköping!

/I-sektionens styrelse

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Jag förstår