Valberedningen

2 veckor, 4 dagar

Lär känna kandidaterna inför Höstmötet 2017

Höstmötet 2017 är snart här och vi i Valberedningen vill presentera de nominerade kandidaterna.

Hej på er allesammans! Som ni nog alla vet närmar sig Höstmötet 2017 med stormsteg, och vi i Valberedningen vill härmed passa på att presentera de nominerade kandidaterna. Se till att lära känna dem och kom och gör Er röst hörd nu på tisdag den 7/11. Hoppas vi ses där!

LINUS FALK - Ekonomiansvarig TEAM 2018

LINUS

Berätta om dig själv! Jag är en socialt aktiv 21-åring som läser fjärde året på Industriell ekonomi i B-klassen. Jag har tagit min kandidat i datateknik och läser nu finanskurser på masternivå. Förutom att plugga data och ekonomi tycker jag även om att hänga med kompisar, och är väl inte helt blyg från att ta en vända till Kårallen. Matlagning och träning skulle jag säga är mina främsta fritidsintressen. Jag hänger gärna vid hantelhyllan på Campushallen med någon skön låt i lurarna, och när jag kommer hem drar jag mig inte från lite vardagslyx i form av en god måltid med min flickvän.

Varför sökte du och varför skulle just du passa in på den post du blivit nominerad till? När jag fick möjlighet att söka tvekade jag inte en sekund. Team är ett av de största eventen på skolan och det är en utmaning som jag är otroligt taggad på att ta mig ann. Jag vill vara en del av hela resan och påverka både processen och resultatet. Tillsammans med de ekonomiska kunskaper jag tagit med mig från min utbildning så tror jag att projektet kommer dra stor nytta av mitt lugn och stresstålighet. Från arbetsrelaterade erfarenheter har jag utvecklat en förmåga att kunna ha väldigt många bollar i luften samtidigt under stor press.

ANTON BERGGREN - Projektledare TEAM 2018

ANTON

Berätta om dig själv! Mitt namn är Anton Berggren och jag är en go norrlänning på 22 år som nu pluggar fjärde året på I. Under min tid här på universitetet, liksom utanför skolan, har jag hittat på lite av varje. Jag har lätt för att fatta tycke för mycket och gillar att testa nya saker, samtidigt som jag är noggrann med att slutföra det som är påbörjat. När tillfälle öppnar sig sticker jag gärna iväg på en resa till bergen, antingen inom eller utanför landets gränser. Finns det däremot inte tid plockar jag gärna höjdmeter i Hangaren i Ryd istället.

Varför sökte du och varför skulle just du passa in på den post du blivit nominerad till? Redan som ny student tyckte jag att TEAM-dagarna var ett häftigt och väldigt viktigt event som jag gärna ville vara med att genomföra och bidra till, och vem vill inte vara del av ett tight Dreamteam fyllt med engagerade I-are och ekonomer? Posten som projektledare är väldigt tilltalande bland annat eftersom jag tycker om att planera, styra och driva projekt, ha en övergripande koll och att få leda och utveckla andra. Till en sådan roll tar jag med mig en stor drivkraft, god struktur, god samarbetsförmåga och en vilja att alltid leverera goda resultat.

Bifogad fil: Linus

Bifogad fil: Anton

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Jag förstår