Valberedningen

2 veckor, 3 dagar

Presentation av kandidater

Ta chansen att lär känna alla kandidater inför Vårmötet 2018!

Vårmöte

Vårmötet 2018 närmar sig med stormsteg och det börjar i vanlig ordning bli dags att lära känna de nominerade kandidaterna samt motkandidater. I sina presentationer har samtliga fått svara på frågorna:

  1. Berätta om dig själv!

  2. Varför sökte du och varför skulle just du passa in på den post du blivit nominerad till?

STYRET

Vice ordförande - Anna Haeger

ANNA

Hallå där! Jag heter Anna och är 22 år gammal, från norra Stockholm. Jag går i årskurs 3 och spenderade i höstas en termin i Lyon där jag försökte göra mig förstådd på franska. Som person är jag utåtriktad, driven och optimistisk och försöker alltid bidra med en glad stämning. Jag är väldigt strukturerad i mitt arbete samtidigt som jag är idérik och värdesätter innovation högt. Även om det låter klyschigt så gillar jag att ha många bollar i luften och framförallt om det är olika engagemang!

Jag söker till styret då jag vill vara med och utveckla sektionen, samt bidra till att alla sektionsmedlemmar trivs. Just posten som vice ordförande tror jag skulle passa mig väl då jag gillar att hjälpa till lite överallt och tycker det är kul när det händer mycket. Jag tror att jag kan vara en drivande kraft och använda mitt strukturerade arbetssätt för att hjälpa styret framåt i sina projekt, samt komma med idéer om vad styret kan förbättra!

Admin - Linnéa Tullin

LINNÉA

Hej! Mitt namn är Linnéa Tullin, jag är 23 år och kommer ursprungligen från Göteborg. Jag är en pratglad och positiv person som tycker om att omge mig med människor. Jag älskar musik i alla former och när jag inte är i skolan eller med vänner spenderar jag min fritid vid pianot, med träning eller en trevlig film. Jag sökte posten som admin eftersom jag tycker om att planera, att ha en överblick och att titta framåt. Det hade varit både roligt och spännande att få driva, vara med och starta upp och koordinera projekt för alla medlemmar på sektionen.

Jag tror att posten som admin skulle passa mig eftersom jag är strukturerad, noggrann, kreativ och för att jag tar initiativ och driver saker framåt. Vi ses på vårmötet!

Sociala aktiviteter och mottagning - Tibor Tar

TIBOR

Glad, initiativrik är entusiastisk är några egenskaper jag tror beskriver mig bra. Brukar göra det bästa av situationen, tror på karma och kan skoja om det mesta. Gillar korta promenader på stranden (helst helt stilla på ett badlakan) och ogillar molnet av O'boypulver som lägger sig i hela köket efter att man stänger påsen för snabbt. Hänger ofta på Flamman vilket även är säkraste stället att hitta mig på om man vill lära känna mig bättre, på gott och ont antar jag...

Intressant jobb med bra ingångslön efter examen är en superbra morot för att äta nudlar och sova på en luftmadrass i 5 år men som kanske inte håller sig färsk tiden ut. Anledningen till att jag, likt många andra, trivs och motiveras till att studera är till stor del det fantastiska förenings- och sektionslivet här i Linköping. Efter att både ha tagit del av samt jobbat med det studiesociala livet på sektionen vill jag nu gärna vara med och utveckla det vidare vilket är anledningen till att jag söker (och tror jag skulle passa som) posten Sociala aktiviteter och mottagning!

Arbetsmarknad och externa kanaler - Gustav Björklund

GUSTAV

Jag går tredje året på Industriell Ekonomi och är för närvarande utbytesstudent i Taiwan. Det finns två saker jag alltid bär med mig vare sig det gäller jobb eller skola - en god arbetsmoral och positiv energi. Idag är jag projektledare för Internship Program 2018 och driver samtidigt ett eget företag tillsammans med en vän. Jag älskar att verka i sammanhang där man får utvecklas, påverka och samtidigt ha roligt på vägen. Som norrlänning, uppvuxen i Östersund, är jag självklart ett stort fan av snöskotrar, djur och natur.

Jag sökte till Styret eftersom jag brinner för att ta mig an och fullfölja projekt där jag tillsammans med andra drivna människor får arbeta mot gemensamma mål. Posten jag blivit nominerad till passar mig bra eftersom jag redan idag får handskas med uppgifter som AMEX-posten delvis skulle innebära. Jag kommunicerar till exempel dagligen med institutioner, studenter och företag i form av telefonsamtal, mail och möten. Jag har inte bara blivit bekväm med det, utan tycker framförallt att det är fruktansvärt roligt! Om jag blir vald till Styret 18/19 kommer jag göra det min högsta prioritet att fortsätta driva sektionen framåt.

Utbildnings och arbetsmiljöansvarig - Elsa Janfalk

ELSA

Jag är 21 år gammal, kommer från Stockholm och på fritiden tycker jag om att laga mat tillsammans med vänner . Jag går mellan ettan och tvåan eftersom jag pluggade DPU förra året. Jag är med i Iris 17/18 och jag var med och anordnade Women’s Finance Days som gick av stapeln för någon vecka sen. Jag tycker att det är kul med sektionslivet och gemenskapen man får genom det. Jag är en driven person som trivs då jag får vara med och påverka.

Jag sökte till styret för att få vara med och förbättra I-sektionen samt för att utvecklas som person. Jag passar som utbildnings- och arbetsmiljöansvarig för att jag brinner för jämställdhet och för att jag vill bidra till att alla får en så bra studietid som möjligt. Att få vara med och arbeta för detta samt att lyssna på vad som behövs tycker jag är superkul och viktigt.

Interna kanaler - Andreas Behrendtz

ANDREAS

Tjena! Jag en glad, social och nyfiken kille på snart 22 år. Innan jag flyttade hit till Linköping för att plugga bodde jag i Arboga, en liten håla inklämd mellan Örebro och Västerås. När jag inte pluggar tar jag gärna en kall öl med polarna, gärna framför TVn när Liverpool lirar. Sedan flytten till Linköping har jag dock övergått från utövare till åskådare i sporten och skorna har hamnat på hyllan. Om vädret tillåter spenderar jag gärna dagarna på golfbanan eller på Hjälmaren, annars så fungerar sällskapsspel eller biljard nästan lika bra.

Under mitt år inom Klassföräldrarna väcktes intresset för att fortsätta arbeta för sektionen. Under året i KF fick jag en grundläggande inblick i hur sektionen fungerar men nu är jag intresserad av att ingå ytterligare i arbetet för att sektionen ska fortsätta hålla den redan höga nivån men även att jobba för en fortsatt utveckling och förbättring. Anledningen till att jag sökte posten Interna kanaler är för att jag vill jobba för sektionsmedlemmarna på ett mer direkt sätt. Med de tidigare erfarenheterna från sektionsarbete och med min vilja att jobba för sektionens medlemmar tror jag att jag kommer passa bra på posten Interna kanaler.

Motkandidater

Internrevisor Clubmästeriet - Astrid Berg

ASTRID

Hej hej! Mitt namn är Astrid Berg och jag är en glad & positiv tjej på 22 jordsnurr.

Förutom att siffror är livet, så söker jag till internrevisor Clubmästeriet för att som före detta skattmästarinna har jag bra koll på verksamheten samt alla ekonomiska aspekter. Jag är även effektiv och gillar att få saker gjort. Vote for me!

VALBEREDNINGEN

Ordförande - Viktor Tutturen

VIKTOR

Hej! Jag heter Viktor och går i I3F. Jag är en social kille med mycket energi, gillar att testa på nya saker, lära känna nya människor och att ha fullt med aktiviteter på schemat. Studentlivet och föreningsengagemang var något jag fastnade för tidigt och jag har testat på olika roller och föreningar både inom och utanför sektionen. Utöver det studentrelaterade (vilket har varit större delen av tiden) kretsar tillvaron kring att spela musik och skidåkning.

Jag har nu under våren varit med i föreningarna Navitas och Förenade Festeriers respektive valberedningar och fick verkligen mersmak. Det har varit ett ganska unikt åtagande och väldigt lärorikt genom hela processen och jag vill gärna fortsätta med det i Valberedningen nästa år. Jag tar med mig mina erfarenheter från mina tidigare engagemang om hur tiden jag har behöver prioriteras, hur arbetsfördelningen bör se ut och hur jag ska leda en grupp.

Sofia Ehn

SOFIA

Jag är 22 år och går i klass Ii1.b. Jag tycker om dans och träning generellt, och en fredagkväll spenderar jag helst med nära och kära. Under gymnasiet pluggade jag ett år utomlands i Argentina och var även ordförande i elevkåren ett år. Jag tycker om att se saker positivt, är målinriktad och gillar att få saker gjorda på ett bra och välarbetat sätt.

Jag söker till valberedningen då jag tror att det skulle vara kul att vara med i ansökningsprocessen till olika poster och få till nomineringarna så bra och rätt som möjligt. Att engagera mig tycker jag är roligt och jag tror att en post i valberedningen skulle vara intressant och givande då jag skulle lära mig nya saker och ser en utmaning i det. Jag skulle passa då jag tror att jag verkligen skulle tycka att arbetet är roligt. Jag ser mig som en driven person som gillar att få saker gjorda, och det på ett bra och välarbetat sätt.

Bifogad fil: Andreas

Bifogad fil: Anna

Bifogad fil: Astrid

Bifogad fil: Elsa

Bifogad fil: Gustav

Bifogad fil: Sofia

Bifogad fil: Tibor

Bifogad fil: Viktor

Bifogad fil: Linnea

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Jag förstår