Marknadsföringsutskottet

1 vecka, 1 dag

Anmäl dig som Quintek-Värd!

07 nov 2017 09:12 LiTH

Den 7-8 november kommer gymnasietjejer från åk 3 att besöka LiU för att få en inblick i studentlivet och nu söker vi värdar som kan erbjuda dem huserum!

Den 7-8 november är det dags för Quintekdagarna https://liu.se/artikel/quintek då gymnasietjejer besöker Tekniska Högskolan vid LiU för en inblick i studentlivet. De antagna är från årskurs 3 på tekniska eller naturvetenskapliga program och får delta i föreläsningar, labbar, studiebesök och en sittning. Under dagarna bor tjejerna hos studentvärdar. Som värd erbjuder du sovplats, frukost samt en värdefull inblick i vardagslivet som student. Som tack får du ekonomisk ersättning samt sittningen på tisdagskvällen. Quintekdagarna är ett återkommande event och brukar vara mycket uppskattat av både värdar och gymnasietjejer.

Som värd är din uppgift att möta upp tjejerna på tisdagen runt kl 17.00, ordna sovplats en natt samt frukost. Då tjejerna föredrar att bo med någon de känner är det uppskattat om du kan ta emot två eller flera tjejer. Ersättning uppgår till 300 kronor för en till två personer, 600 kr om du kan ta tre eller flera. Observera att skatt kommer att dras på beloppet.

Tjejer som har krångliga resvägar kommer att erbjudas sovplats från och med måndagen den 6 november. Har du möjlighet att ta emot redan då kommer extra ersättning att ges för detta. För anmälan skickas ett mejl till quintek@liu.se innehållande Namn, adress, postadress, telefonnummer, klass, email. Hur många tjejer du kan ta emot (och om du kan ta emot redan den 6e). Om du vill komma på sittningen den 7 november (bindande anmälan), samt ev. specialmat/allergier. Övrigt (husdjur, allergier etc.)

Anmälningsstopp: 2017-10-28 10:12:00

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Jag förstår