Näringslivsutskottet

2 dagar, 16 timmar

Lunchföreläsning med Skanska

22 nov 2017 12:15 C4 53 (120) Anmälan är stängd Karriär Sponsrat innehåll

Starta din framtid med Skanska 21

Skanska besöker Linköpings universitet och I-sektionen under en lunchföreläsning för att berätta om studentprogrammet Skanska 21.

Vill du ha ett utmanande och spännande jobb i ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag? Skanska 21 syftar till att ge dig de bästa förutsättningarna för att ta de första kliven in i din kommande yrkesroll hos oss på Skanska. Vare sig det är som framtida ledare inom vår bygg- och projektutvecklingsverksamhet, som ledare inom vår industriella verksamhet, som specialist på vår avdelning för teknisk spetskompetens eller som inköpare. Skanska 21 startar i slutet av ditt fjärde utbildningsår och pågår parallellt med dina ordinarie studier fram till din examen. I samband med din examen övergår studentprogrammet till en anställning hos oss.

Vem kan ansöka? Skanska 21 är programmet för dig som utbildar dig till civilingenjör inom industriell ekonomi på Linköpings universitet eller något annat universitet runtom i landet. Du ansöker under höstterminen i år 4 fram till den 1 december.

Nyfiken? Kom på vår lunchföreläsning, där du får inblick i programmet och möjlighet att ställa frågor. Till dess kan du läsa mer på www.skanska.se/21

Skanska bjuder på lunch.

Varmt välkommen! Skanska

Bifogad fil: Skanska.jpg

Anmälningsstopp: 2017-11-22 12:15:00

Det är för sent att anmäla sig nu.

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Jag förstår