Utbildningsutskottet

2 veckor, 6 dagar

Excelkurs Avancerad med Knowit

13 dec 2017 17:15 Surtsey 29 (40) Anmälan är stängd Utbildning

Utbildningsutskottet är glada att det äntligen har blivit dags för höstens excelutbildningar tillsammans Knowit!

Den andra kursen är Excel Avancerad och hålls precis som grundkursen av I-alumnen Magnus Söderberg som arbetar på Knowit. Kursen går igenom de mer avancerade funktionerna i Excel och visar vägen för hur du blir en riktig stjärna på Excel. Kort och gott, det man minst bör kunna för att få kalla sig en avancerad användare av Excel. Du bör ha bra koll på det som ingår i grundkursen för att hänga med och få ut så mycket som möjligt av den här kursen.

• Datavisualisering
• Diagram
• Villkorsstyrd formatering
• Introduktion till makroprogrammering
• Best practice-tips och exempel från ”verkligheten”

Gemensamt för Excel Grundkurs och Excel Avancerad Kurserna har en inriktning mot affärsanalys/Business Intelligence men samtliga kunskaper som förmedlas är generella och användbara i många andra sammanhang. De bedrivs i form av en interaktiv workshop med målet att du ska få så mycket praktisk erfarenhet av Excel som möjligt.

De första 20 som anmäler sig får använda datorerna i Surtsey och de resterande 20 som anmäler sig måste ta med sig egen dator med Microsoft Excel. När kursen är fullbokad finns det fortfarande chans att anmäla sig som reserv!

Om du har fått en plats på kursen kommer du att få ett mail ett par dagar innan för att bekräfta att du med säkerhet kommer. Då får du även information om du måste ha med egen dator eller inte, om du skulle vara osäker på det.

Eftersom eventet är på Lucia kommer vi att bjuda på julmust och en skink- eller ostmacka!

Anmälningsstopp: 2017-12-11 17:15:00

Det är för sent att anmäla sig nu.

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Jag förstår