Arbetsmiljöombud

1 vecka, 5 dagar

Lunchföreläsning med Psykologifabriken!

23 april 2018 12:15 C4 49 (100) Anmälan är stängd Lunchföreläsning

Tema: Ensam eller stark - åtta principer för framgångsrika team. Kom på föreläsning med LiU-alumnen Oskar Henrikson, grundare och VD för Psykologifabriken!

-- This event will be held in Swedish.--

I samarbete mellan I-sektionen och IL-nämnden presenterar vi en lunchföreläsning med Psykologifabriken!

Ett hållbart team blir ett framgångsrikt team. En organisation med en god arbetsmiljö blir en välfungerande organisation. Åtta principer hjälper er att designa ett samarbete som håller. Nationalekonomen Elinor Ostrom fick ekonomipriset till Alfred Nobels minne 2009 för sina upptäckter om vad som gör att samarbete håller över hundratals år. Dessa principer har i boken Ensam eller stark - åtta principer för framgångsrika team kompletterats med över hundra psykologiska studier och svensk arbetsmiljöforskning. Resultatet blir ett vetenskapligt grundat ramverk för att skapa hållbara och framgångsrika team, grupper och organisationer. Föreläsningen bygger på boken och ger en översikt av de åtta principerna samt konkreta övningar för att skrida till verket. Boken Ensam eller stark - åtta principer för framgångsrika team har fått utmärkelsen Årets projektledarbok 2017.

Läs mer på förhand: Psykologifabriken och Habitud

Föreläsningen hålls av Oskar Henrikson, leg. psykolog, VD och grundare för Psykologifabriken, som vill sprida psykologi och göra den enkel att använda. Han ledde skapandet av deras psykologiska gym Habitud och är huvudförfattare till boken Ensam eller stark - åtta principer för framgångsrika team. Oskar fick utmärkelsen Årets alumn från Linköpings universitet 2017 för sitt arbete att föra ut främjande psykologi i samhället och han är lite känd för att göra det på olika sätt, bland annat genom att skapa vanan att bada utomhus i ett år. Oskar är en uppskattad talare vilket kan ses i hans föreläsning på TEDx och han har skapat mätbar beteendeförändring för en positiv arbetsmiljö i organisationer som SISAB, Fritidsresor och Pulsen IT.

De 60 första som anmäler sig bjuder vi på lunch!

Anmälningsstopp: 2018-04-22 12:15:00

Anmälningsstopp för att för att få mat (ifall du är en av de 60 första anmälda): 2018-04-18 12:00:00

Det är för sent att anmäla sig nu.

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Jag förstår