Näringslivsutskottet

1 vecka, 5 dagar

Lunchföreläsning med Netlight, tillsammans med Ekonomerna

20 nov 2018 12:00 A2 65 (105) 20 timmar, 7 minuter Lunchföreläsning, Karriär Sponsrat innehåll

Chefslösa IT- och managementkonsultbolaget Netlight bjuder in till lunchföreläsning där du får höra om varför LiU-alumnernas karriärer inom sälj och rekrytering

enter image description here

Vill du vara med och bygga ett av Europas mest framgångsrika tillväxtbolag? Netlight är ett IT- och managementkonsultbolag som erbjuder konsultkarriärer som handlar om att hitta rätt talanger och skapa relationer med marknadens hetaste kunder. Glöm kaffe&klägg och kom hungrig den 20:e november för att ta reda på varför LiU-alumnerna som jobbar med Talent Management och Engagemang Management på Netlight tycker att de har världens bästa jobb!

"Jag ville bli managementkonsult, men när jag förstod att det fanns en annan konsultkarriär på Netlight inom rekrytering/sälj så hittade jag äntligen rätt." Anna Fredborg, Civilekonom 2012, Manager Netlight, Sveriges topp 50 bästa rekryterare.

Netlight erbjuder en karriär i internationell miljö och en platt nätverksorganisation som präglas av högt engagemang, ansvarstagande samt samarbete där alla får en mentor och karriärcoach. Vi jobbar med de största aktörerna inom digitaliseringens framkant. 2017 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats och är det enda företag i Sverige som någonsin utsetts till Superföretag 11 år på raken.

Bifogad fil: Netlight

Anmälningsstopp: 2018-11-19 12:00:00

Anmälningsstopp för att Sista anmälan för mat: 2018-11-13 17:49:00

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? | Jag förstår