Utbildningsutskottet

1 vecka, 5 dagar

Grundutbildning i Power BI - Virtuellt med Knowit

27 jan 2021 17:15 Microsoft Teams 19 (50) 4 dagar, 1 timme Utbildning Sponsrat innehåll

Hur man blir proffs på att snabbt analysera stora mängder data och redovisa snyggt? Power BI! Känner du inte till det digitala verktyget, gå grundkursen!

Hur man blir proffs på att skapa snygga dashboards, snabbt analysera stora mängder data och utvinna insikter värda guld i en djungel av olika kommandon? Någon kanske tänker sig att det behövs sjukt avancerade skills i Excel för att lösa detta…? Men nej, det finns ett smartare sätt!

Microsoft Power BI är ett av de ledande verktygen för att jobba med att vara mer datadriven. Många stora företag använder Power BI för att visualisera och analysera deras data. Med hjälp av Power BI kommer vi i denna grundkurs visa er hur man på ett snabbt och effektivt sätt kan analysera och visualisera data. Kursen kräver ingen tidigare erfarenhet av Power BI! Power BI blir vanligare på allt fler arbetsplatser, så ta chansen att lära dig vad detta handlar om. Knowit är vana att lära ut Power BI till sina kunder och ger nu dig chansen!

Knowit välkomnar er den 27 januari, kl 17.15-19.30 för att introducera Power BI. Utbildningen kommer ske via Microsoft teams för att alla ska kunna delta säkert. Anmäl dig och bli mer redo för den digitala framtiden!

För att kunna delta krävs det att man har egen dator där Power BI Desktop är installerad i förväg. Kostnadsfri nedladdning hittas på följande sida: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=58494

Kort och gott

27 januari, kl 17.15-19.30, Microsoft teams

Hoppas vi ses där!

Har du några frågor är det bara att maila utbildningsutskottet, utbumaster@isektionen.se

Anmälningsstopp: 2021-01-26 17:15:00

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? | Jag förstår