Casegruppen

4 dagar, 10 timmar

Intervjucaset med Deloitte Consulting

25 jan 2022 17:15 C-huset (ev. på distans) Case, Företagsevent Sponsrat innehåll

Utveckla dina förmågor inom intervjucase tillsammans med Deloitte!

Börjar du fundera på jobb efter utbildningen och vill prestera bra på anställningsintervjuer? Se hit!

Den 24:e januari kl. 17:15 kommer Deloitte Consulting vara på plats för att berätta mer om vad det innebär att vara managementkonsult och ge sina bästa tips inför caseintervjuer och rekryteringsdagar. Eventet kommer att hållas i två delar.

DEL 1 (kl. 17:15-18:00) - Föreläsning: Hur briljerar du under rekryteringscase?

Hur förbereder man sig inför rekryteringsprocesser som inkluderar caseintervjuer på bästa sätt? Vad förväntar sig rekryterare under caseintervjuer och vad kan du göra för att imponera?

Missa inte chansen att lyssna på konsulter från Deloittes affärsområde Consulting som delar med sig av sina bästa tips för inför rekryteringsprocesser med individuella caseintervjuer.

I samband med föreläsningen har du även möjlighet att ställa frågor och mingla med konsulterna som själva är tidigare studenter från Linköpings Universitet och andra toppuniversitet.

Fika ingår för samtliga föreläsningsdeltagare.

DEL 2 (kl. 18.30-21.00) - Caseträning: Testa och förbättra din individuella caselösningsförmåga [Anmälan krävs] Anmälningslänk kommer att släppas i facebook-evenemanget

Vad kan du göra för att ta din caselösningsförmåga till nästa steg? Vad är vanliga fallgropar som du vill undvika?

Under eventets andra del får du möjlighet att testa din individuella caselösningsförmåga med Deloittekonsulterna - ett perfekt tillfälle för dig att få direkt feedback på din caselösning inför framtida rekryteringstillfällen.

Kvällen avslutas med ytterligare tillfälle att mingla med konsulterna.

Middag och fika ingår.

Länk till anmälan kommer i facebookevenemanget 18/1 kl 12:15. Alla är välkomna till eventets första del, men det finns endast ett begränsat antal platser för eventets andra del. Först till kvarn gäller!

Hoppas vi ses där! Varma hälsningar, Casegruppen och Deloitte Consulting

Deloitte är ett av Sveriges ledande revisions-, lednings- och strategikonsultföretag med cirka 1 500 anställda i Sverige och tillhör ett av världens starkaste globala nätverk. De största kontoren finns i Stockholm, Göteborg och Malmö, men det finns även 16 ytterligare lokalkontor runt om i landet. Verksamheten är uppdelad i fem affärsområden: Audit & Assurance, Risk Advisory, Tax & Legal, Consulting och Financial Advisory.

Eventet kan komma att hållas på svenska. This event will be held in swedish.

OBS! Eventet kan komma att hållas på distans beroende på rådande omständigheter.

Anmälningsstopp: 2022-01-23 17:15:00

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? | Jag förstår