Övrigt

Jag skrev tentan, men missade att göra labbarna – vad gör jag då?

Du gör labbarna nästa gång de ges och omregistrerar dig på kursen i Studentportalen (så småningom Lisam). Du måste vara omregistrerad på kursen för att kunna få resultatet på labbarna inrapporterade i ladok.

Jag har inte klarat en kurs och vill läsa den igen – vad gör jag?

Du planerar in kursen i ditt schema nästa gång kursen ges och omregistrerar dig på kursen i Studentportalen (så småningom Lisam).

Jag vill läsa mer än 38 hp på en termin.

Du kan bara anmäla dig till 38 hp i Studentportalen (så småningom Lisam). Kurser utöver detta får du komplettera med i terminsstart genom att följa instruktionerna här: http://www.lith.liu.se/for-studenter/kurskomplettering?l=sv. Personalen som hanterar kurskompletteringarna som kommer in bedömer om du får läsa mer än 38 hp.

Hur vet jag vad en kurs innehåller?

• Läs i kursplanen i studiehandboken
• Läs om kurserna i utvärderingarna på I-portalen
• Fråga kursansvarig

Vilka internship kan jag söka?

Internships har inget med LiU att göra. Det får du ordna med på egen hand. Internships kan annonseras på http://careergate.liu.se/sv/.

Får jag räkna med praktik i examen?

Nej, det får du inte. Den enda kursen praktik skulle kunna kopplas till är TPTE06, men den är frivillig (“f”) i programplanen, dvs. får inte räknas med i examen. Däremot är praktikkursen CSN-grundande.

Om jag har anmält eller registrerat mig på en kurs jag inte ska läsa – vad gör jag då?

Du går du in på denna sida och gör en avanmälan: http://www.lith.liu.se/for-studenter/kurskomplettering?l=sv (även kallat avbrott på kurs).

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? | Jag förstår