Om I-bandet

Vilka är vi? I-bandet är I-sektionens eget liveband. Vi uppträder på kravaller, pubar och andra fester. Vill ni att vi ska spela på ert event? Kontakta oss på mailadressen här nedanför under "Kontaktinfo"!

Vad gör I-bandet? Vi har möten och rep en till flera gånger i veckan där vi planerar vårt arbete och repar inför kommande spelningar. Vi i I-bandet 22/23 försöker spela så ofta som möjligt på olika event/fester, vilket brukar bli minst en spelning i månaden. Ibland mer och ibland mindre.

Allmän information om I-bandet I-bandet startades för ungefär nio år sedan, men var då inte en del av I-sektionen. Tidigare har I-bandet legat under kulturföreningen IQ, men I-bandet är numer en egen förening.

Hur kommer jag med i I-bandet? Rekryteringen av medlemmar sker under senare delen av vårterminen varje år, då främst ettor får information om hur de kan söka för att komma med. Det nya bandet tas ut av det gamla bandet genom auditions. Traditionsenligt brukar hela bandet bytas ut vid skiftet, men det finns inga regler om vem som får eller inte får vara med förutom att bandet ska bestå av I-are.

Medlemmar

Namn Post Kontaktuppgifter
Carl Rehme Ordförande [email protected]
Axel Skördeman Trummor
Filip Nyström Gitarr
Martin Forsén Bas/Gitarr/Kassör
GUSTAV JACOBSSON Piano

Kontaktinfo

[email protected]

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? | Jag förstår