Om I-bandet

Vilka är vi? I-bandet är I-sektionens eget liveband. Vi uppträder på kravaller, pubar och andra fester. Vill ni att vi ska spela på ert event? Kontakta oss på mailadressen här nedanför under "Kontaktinfo"!

Vad gör I-bandet? Vi har möten och rep en till flera gånger i veckan där vi planerar vårt arbete och repar inför kommande spelningar. Vi i I-bandet 16/17 försöker spela så ofta som möjligt på olika event/fester, vilket brukar bli ungefär en spelning i månaden. Ibland mer och ibland mindre. Vi samarbetar också med IQ genom att till exempel hålla i gemensamma pubar.

Allmän information om I-bandet I-bandet startades för ungefär sex år sedan, men var då inte en del av I-sektionen. Nu ligger I-bandet under kulturföreningen IQ och för ett smidigt samarbete däremellan sitter ordförande i I-bandet även med i IQ. Rekryteringen av medlemmar sker under senare delen av vårterminen varje år, då främst ettor får information om hur de kan söka för att komma med. Det nya bandet tas ut av det gamla bandet genom auditions. Traditionsenligt brukar hela bandet bytas ut vid skiftet, men det finns inga regler om vem som får eller inte får vara med förutom att bandet helst ska bestå av I-are.

Medlemmar

Namn Post Kontaktuppgifter
Jesper Hedlund Trummor/Ordförande jeshe370@student.liu.se
Helen Mattsson Sång helma598@student.liu.se
Johan Karlsson Bas johka438@student.liu.se
Viktor Tutturen Saxofon viktu140@student.liu.se
Linnăša Tullin Keyboard lintu069@student.liu.se
Jonatan Lindberg Gitarr jonli420@student.liu.se
Nils Sjรถstrand Gitarr niljs410@student.liu.se

Kontaktinfo

i-bandet@isektionen.se

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Jag förstår