Om Utbildningsutskottet

Utbildningsutskottet bedriver studiebevakning och representerar studenterna vid I-sektionen i utbildningsrelaterade frågor. Utbildningsutskottet har medlemmar från alla årskurser. Studenterna är våra tentakler ute i verksamheten och med hjälp av era åsikter förbättrar vi kontinuerligt utbildningen. Positiva och negativa inslag utvärderas under kursernas gång och presenteras av Utbildningsutskottets representanter för berörda examinatorer som får chansen att bemöta eventuell kritik.

Representanter för Utbildningsutskottet bevakar samtliga kurser i årskurs 1 och 2 samt de tekniska inriktningarna i årskurs 3. I år 4 och år 5 får studenter frivilligt anmäla sig som kursutvärderare och får då kompensation för mödan. Vi är alltid intresserade av ytterligare utvärderare, framförallt av er som läser 4-5:e året, så tveka inte att anmäla dig här, där du även kan finna mer information. Vi anordnar dessutom kurser i ämnen som efterfrågas av er studenter, exempelvis i Excel eller Power Point.

Ordförande och vice ordförande sitter med i Utbildningsrådet (UR), Programnämnden för Industriell Ekonomi och Logistik (PIL) samt i Programplanegruppen (PPG) där utbildningens framtid diskuteras med ledande personer från universitetet samt LinTek.

Vill du påverka din utbildning, ha konstruktiva samtal med examinatorer och få en inblick i IL-nämndens arbete? Då är det till Utbildningsutskottet du ska vända dig. Slutligen utan studenternas åsikter så hade vi inte haft något att tillföra, så fortsätt utvärdera och prata med era representanter i klasser och kurser, det ger resultat!

Medlemmar

Namn Post Kontaktuppgifter
Johannes Erikson [email protected]
Mathias Fickler Vice ordförande / Kassör [email protected]
Wilhelm Grindestam Ordförande [email protected]
Arian Behtoui Utvärderare åk 2 [email protected]
Pontus Donnér Utvärderare åk 1 [email protected]
Frida Persson Utvärderare åk 3 [email protected]
Caroline Saade Utvärderare åk 3 [email protected]
Axel Olsson Utvärderare åk 3 [email protected]

Kontaktinfo

Facebook: fb.me/UtbildningsutskottetIndustriellEkonomi Mail: [email protected]

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? | Jag förstår