Om Utbildningsutskottet

Utbildningsutskottet bedriver studiebevakning och representerar studenterna vid I-sektionen i utbildningsrelaterade frågor. Utbildningsutskottet har 17 medlemmar som kommer från årskurs 1-5. Studenterna är våra tentakler ute i verksamheten och med hjälp av era åsikter förbättrar vi kontinuerligt utbildningen. Positiva och negativa inslag utvärderas under kursernas gång och presenteras av Utbildningsutskottets representanter för berörda examinatorer som får chansen att bemöta eventuell kritik.

Vill du påverka din utbildning? Då är det till oss i Utbildningsutskottet du ska vända dig. Det är vi som övervakar och påverkar dina kurser och din utbildning. I Utbildningsutskottet finns även I-sektionens arbetsmiljöombud, AMO, vars uppgift är att vara lyhörd för hur vi studenter uppfattar arbetsmiljön på universitetet. Vi anordnar dessutom kurser i ämnen som efterfrågas av er studenter, exempelvis i Excel eller Power Point.

Representanter för Utbildningsutskottet bevakar samtliga kurser i årskurs 1 och 2 samt de tekniska inriktningarna i årskurs 3. I år 4 och år 5 får studenter frivilligt anmäla sig som kursutvärderare och får då kompensation för mödan. Vi är alltid intresserade av ytterligare utvärderare, framförallt av er som läser 4-5:e året, så tveka inte att anmäla dig här, där du även kan finna mer information.

Ordförande och vice ordförande sitter med i Utbildningsrådet (UR), Programnämnden för Industriell Ekonomi och Logistik (PIL) samt i Programplanegruppen (PPG) där utbildningens framtid diskuteras med ledande personer från universitetet samt LinTek. Utan kursutvärderingarna och studenternas åsikter så hade vi inte haft något att att tillföra, så fortsätt utvärdera och prata med era representanter i klasser och kurser, det ger resultat!

Arbetsgrupper

Arbetsmiljöombud

Medlemmar

Namn Post Kontaktuppgifter
Benjamin Andersson Ordförande utbo@isektionen.se
Sara Lillehagen Vice Ordförande vutbo@isektionen.se
John Elmquist Masteransvarig utbumaster@isektionen.se
Jakob Linderstam Teknisk inriktningsansvarig, Bio
Teodor Lennmark Teknisk inriktningsansvarig, Data
Henny Willman Utvärderare år 2
Isak Almquist Utvärderare år 2
Kazem Bahadori AMO amo@isektionen.se
Tobias Karlsson AMO amo@isektionen.se
Philip Nylén Koordinator år 2
Jonatan Johansson Koordinator år 1
Isabelle Olsson Utvärderare år 1
Herman Nedar Utvärderare år 1
Julia Blom Projektansvarig Självledarskap
Martin Jonson Projektansvarig Självledarskap

Kontaktinfo

Facebook: fb.me/UtbildningsutskottetIndustriellEkonomi Mail: utbo@isektionen.se

Samarbetspartners

På i-portalen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? | Jag förstår